domingo, enero 31

ULLS “PLOROSOS”...


... “vidriosos”, pessigolleig a la gola, tos, nas tapat i “moquejant”, endolorits tots els ossos del cos: anunci previ d'un gripazo de collons !. Quin bon moment, no ?.

Tot just a punt d'arrancar la setmana de la Mitja Marató de Granollers, primer gran repte esportiu d'aquest any, i jo amb amenaça de grip, o de refredat, o de “trancazo”. Aquest Murphy i la seva punyetera llei !. Suposo que a base de Frenadol i/o d'un senzill paracetamol al ús podré anar tirant; el que més m'emprenya és el respirar, o millor dir, el no poder respirar bé. Si ja “de normal” el nas gaire bé no el faig servir per respirar, quan estic “tapat” la cosa encara va pitjor. Crec que per la cursa hauré de rescatar les “tires del nas”, per tal d'obrir-me al màxim les vies respiratòries.

A veure ara quin pla d'entrenament per aquesta setmana que entra ens enginyem amb l'Albert per afrontar la Mitja amb les màximes garanties de “no fer el préssec” o, sí més no, per fer-la en les millors condicions físiques de preparació; perquè a mi m'agradaria acabar-la en
1 hora i 50 minuts
o sigui, acabar fent-la a un ritme de 55 minuts a la hora, a poc més de 5 minuts quilòmetre de mitja, millorant el meu temps en 4 minuts, tot i ser el recorregut d'aquesta molt més exigent que la de Barcelona-Costa del Maresme de l'any passat (o sigui, que hauré de ser més "dièsel" que mai: txaca-txaca-txaca...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario