lunes, enero 4

SI US PLAU...


... ALGÚ LI POT DIR AL IMPRESENTABLE D'EN LAPORTA QUE TANQUI LA BOCA D'UNA PUNYETERA VEGADA ?.
Crec que tindria que esperar a deixar de ser President del NOSTRE Club (que no seu) per dir totes les pallassades que diu ara; que perquè ho fa ara ? Doncs està ben clar: perquè, després de marxar, el que digui aquest “personajillo impresentable” no li interessarà a ningú (A NINGÚ).
¿ S'ha preguntat el paio aquest el què deuen pensar de la seva “incontinència verbal sobiranista-pixa-fora-de-test” els mega-culers (son gaire bé més culers “els culers de fora de Catalunya” que nosaltres mateixos) de Mérida, o de Dos Hermanas, o Écija, o d'Avilés, o de Madrid mateix, o de Lleó, o d'Ourense, o d'Albacete, o de Sta. Cruz de Tenerife (i això per no sortir d'Espanya) o els prop de noranta mil que anem al Camp Nou els diumenges ?.
Laporta NO ÉS EL BARÇA, ni les seves idees son les nostres; ni el Barça és cap plataforma per aprofitats oportunistes; que tanqui la boca d'una punyetera vegada... no s'imagina el mal -a la nostre imatge- que ens està fent arreu del món. Es capaç -per un interès totalment personal- d'arruïnar la imatge d'aquest Barça triomfal “ que s'ha trobat ” (que no s'oblidi d'això... perquè si teníem que esperar resultats amb el que ens portés l'inútil d'en Txiqui -aquest sí que és un fruit "made in Laporta"- anàvem bé... o voleu que fem una llista ?).
Si ja no és fàcil ser del Barça fora d'aquí, encara ens ho està posant més difícil aquest paio.
Si quan ja no tingui LA NOSTRA poltrona de President algú li dona la oportunitat (cosa que dubto, si no es per fotre-se'n d'ell), vinga, va... a veure si es capaç de dir llavors estupideses fora de lloc com aquestes “perles” aparegudes avui al diari El Mundo ( hi ha caigut de quatre potes: ha fet i dit el que ells volien que digues, per quedar “ben retratat”...).

SOM UN CLUB DE FUTBOL, no una plataforma personal de llançament política !!! a veure si no se li oblida. I en aquest Club hi cabem tots... això és el que ens ha fet tant grans.

I que no s'equivoqui amb mi: no em donarà mai, MAI, lliçons de catalanitat, ni de sobirania; però és que jo, a diferència d'ell (pel que sembla) “no pixo fora de test” i menys m'aprofito (per un interès egoista, estrictament individual, personal) d'un càrrec que -aahh, se siente...- sortosament se li acaba ben aviat. Que no ho espatlli més.

O es que “pica” el que aquest sigui “el Barça d'en Guardiola, i que en canvi no es faci cap, CAP, menció -positiva- al seu nom quan es parla d'aquesta temporada triomfal que hem deixat ja enrere ?.

Hem estat el que hem estat -i som el què som- A PESAR D'EN LAPORTA, que no està sent gens fàcil...

Em te, literalment, fins els collons !

Algunes de les “Perles” de la entrevista ("encerrona" ?) a Joan Laporta al diari El Mundo (paradigama “de la caverna mediática españolista”, que diu el mateix "Juanito"):

** "Las seis copas conseguidas este año responden a un modelo de club. Somos portadores de la épica más emocionante de la historia: la que guía a los pueblos sometidos hacia la libertad". Però... de què parla el paio aquest ?.
** “La caverna mediática españolista -i això ho dius a El Mundo...- no podrá digerir nunca el 2-6 del Bernabéu”. Potser, aquí, no li falta raó (però aquesta obvietat la sap fins i tot un “nen de teta”).
** “Sólo faltaba la humillación final de que el Tribunal Constitucional se crea con derecho a corregir una coma de lo aprobado por el pueblo de Catalunya”. (... ?).
** “Me seduce presentarme con un partido nuevo”. Doncs, endavant, les eleccions són al novembre: que marxi ja ! (amb la boqueta tancada, això sí...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario