domingo, enero 24

A VEURE: UNA MILLORA…

.
… és sempre una millora, t’ho miris com t’ho miris, què collons !.

Així que no siguem ara “tiquis-miquis” dient-me que només ha estat 1 segon de millora de temps. Perdoneu: un segon és un segon, i els fets reals irrefutables són aquests: a la Cursa d’avui he baixat el meu temps d’aquesta mateixa cursa l’any passat (tot i tenir que passar -cara amunt- dues vegades “per lo puto Paral·lel”); al 2009 49'48''... al 2010 49'47’’. És una millora, o no és una millora ?. Pues eso...
Finalment, no ens ha plogut (bé Molina, bé...); a la línea de sortida ens hem arreplegat l’Albert, en Per, la Belén i la seva amiga Mireia, que corria amb el xip i dorsal del petit noruec trotador Erik; abans, m’he creuat amb en David S. (ja plenament recuperat dels seus “problemillas” pel que sembla, donat el seu estratosfèric temps); i, a punt de donar el tret de sortida, tot envoltat de corredors, m’he ajuntat amb en Pau i la Carol, la nova “Tribanda triatlonera”; però com sempre, en sonar el tret de sortida... cada puta por su lado ! (per cert: perquè els més lents es posen al davant de tot per fer tant i tant lent el primer quilòmetre/quilòmetre i mig ?).

Arrancada de cursa “en baixadeta” per la Rda. Sant Pau i fins arribar per primer cop al Paral·lel; acabat el Paral·lel, ja prop de Pl. Espanya, me posat costat per costat amb dues “cobardes”, la María José i la Montse... però al cap d’uns pocs centenar de metres han sortit corrent com gallines la vigília del Nadal i ja no les he tornat a veure fins acabar la cursa (foto); crec que han acabat en 45’ i poquet. (María José-Montse, si queréis la foto, podéis sacarla directamente de aquí, clicando en ella i guardándola donde queráis).
Creuo els primers 5 quilòmetres en 24’17’’ (bé); i, com sempre “punxada” entre el quilòmetre 7 i el 8 (i això que era -per segona vegada- per la Gran Via, amb terreny planet, planet...). Però això sí, en veure que havia recuperat temps del 8 al 9, per primer cop en 21 curses he accelerat fort durant l’últim quilòmetre i -al meu nivell- he esprintat els gaire bé 500 metres finals, tot per evitar tornar a veure altra cop el “5” en el meu temps final (mireu si he esprintat fort, que -com veieu- fins i tot la foto a la línia d’arribada ha sortit moguda... ja !). Els segons 5 quilòmetres els he fet en 25’31 (malament), acabant la cursa en els ja coneguts 49’47’’, que és la meva 9ª millor marca personal de entre les 21 curses de 10 quilòmetres corregudes fins ara; i he desfet per tant l’empat: ja tinc 11 curses en 49’ i pico i 10 curses en 50’ i pico...

RESULTATS OFICIALS:
Jordi Babot.......... 39’01’’
David Sánchez..... 39’07’’
Albert ................. 39’28’’ (anava “tocat”)
Pau ..................... 42’27’’
Per ...................... 45’26’’
Jordi Castro ........ 49’37’’
Txabi .................. 49’47’’
Jorge Marín ........ 50’19’’
Mireia/Erik ......... 54’30’’
"Tribandera" Carolina ..... 56’40’’
Belén ................... 58’01’’

I la propera.... La Mitja de Granollers !!! ( ... ja cal que em prepari bé).
.

1 comentario:

  1. Les meves felicitacions especial per la meva amiga Mireia (l'Erik no es queixarà) i la Carol! Molt bé noies, ens veiem a l'asfalt!

    ResponderEliminar