domingo, enero 10

DE TANT EN TANT ...

… està bé el anar a veure una “comedieta” gens come-cocos; i aquesta d’en Hugh Grant i la Sarah Jessica Parker està entretinguda, i més per una tarda gèlida com la d’avui. Perquè, collons amb el fresquet que està fotent per aquí (serà la falta de costum, suposo). I demà, com que no amenaça pluja, “toca” ja per fi anar en moto (em sembla recordar que no la he agafat des de que ha començat l’any... no crec haver estat mai tants dies seguits sense anar-hi, tret del període de les vacances).

RUTINA DE DISSABTE: rés de rés.
RUTINA d’AVUI DIUMENGE: rés de rés.

Collons ! anem bé per preparar tot el que tinc que preparar (Sant Antoni, Mitja i Marató)... i cada dia falta menys.
El que sí he fet avui ha estat comprar-me un tallavents genial. Feia dies que en buscava un, però sense mànigues; i el que he trobat avui és “doble”: no és només que es puguin “desmuntar les mànigues” sinó que tot ell es pot desmuntar i quedar-te només amb la part sense mànigues, segons et convingui (no n’havia vist cap així fins avui). Crec recordar que era Adidas, de color negre i me’l portaran... des de Lleida ! ja que a la botiga on he anat no tenien la meva talla i me l’han reservat per telèfon a la sucursal d’allà, que ells sí que la tenien.
Per cert, súper amables (i riallers) els tres dependents/venedors de la botiga (Wala) amb els qui he tingut que tractar, quelcom -malauradament- cada cop massa inusual entre el personal d'atenció al públic.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario