miércoles, enero 27

SPEEDY-SÈRIE . . . ! ! !

Tot i que he arribat tard de Girona, he canviat el pla previst i me’n he anat cap el Club; m’ha donat per fer una sèrie nova, una que no havia fet mai, més exigent, més "de qualitat" que diu l'Albert:
M’he pujat a la cinta i he fet un quilòmetre a 12 i un altra quilòmetre a 14 ( temps de 4’16’’ el quilòmetre, un temps molt ràpid per a mi ). I en lloc de seguir, tornant a baixar a 12, el que he fet ha estat baixar, sí, però de la cinta; he descansat 30/45 segons, he begut un lingotazo d'Aquarius i he tornat a pujar a la cinta per fer un altra quilòmetre a 14; he tornat a baixar, he tornat a descansar i a beure, i he tornat a pujar per fer-ne un altra a 14... i així fins a completar 6 quilòmetres en total, en una rápida sèrie de 4 quilòmetres a 14 ("espaiats" amb descansos), més els dos primers que he fet seguits, un a 12 i l'altra a 14.
El que no he tingut en compte és que els companys, quan fan sèries (a 15 ó a 16, els molt bèsties) ho fan en sèries de 2 quilòmetres... i descansant dos minuts, en lloc dels meus 30/45 segons. Però m’he trobat bé (rebentat, però bé) i començo a "sentir-me be" corrent a ritme 14, gens "ofegat", com si aquesta comencés a ser una cadència gaire bé "normal"; ara només falta anar ampliant les sèries (amb descansos) a 8, 9... i 10 quilòmetres a velocitat 14 per acostumar a les meves cames a aquest ritme com a quelcom de normal.

L’Albert està fotut; el tema de la seva lesió al tendó rotuliá li està passant factura a d’altres parts del cos, genoll i maluc inclosos. De moment, per pura precaució, "aparca" la Mitja de Granollers, perquè no s’hi veu en cor i té dolor: "haig de parar de córrer" diu... I diu bé.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario