domingo, enero 24

UN QUART DE VUIT DEL MATI...

... i com cada dia de cursa, ja fa una estona que he acabat d'esmorzar (torrades amb pernil dolç, Aquarius a tope i cafè -doble- amb llet i cereals) i aquí estic fent temps fins l'hora de marxar. La Cursa arranca a dos quarts de deu així que, cap allà les vuit, despertaré a la Marta perquè vol venir també aquest cop (així, de pas, tindrem “foticos del evento”).

Com a la Jean Bouin, també correran la cursa el Manel i la Mariona... i, com a la Jean Bouin, tampoc tindran temps “oficial”: a la J.B. perquè van “despistar-se'ls-hi” els xips, i en aquesta perquè no han arribat a temps per a fer les inscripcions (... són un cas!); amb els “runners naranjitos” del Club hem quedat a les nou aprop del arc de sortida.

“Lo puto Molina” s'ha tornat a equivocar... pel que sembla. El dia, sí, s'ha llevat ennuvolat, però de pluja rés de rés fins ara (s'agrairia que continues així).
I “lo Barça”...? doncs acollonit per la pressió del Madrizz, “només” va poder guanyar al camp del Valladolid per 0-3, amb gols de Xavi, Alves (quin partit el del speedy-brasiler) i Messi, com no. Acaben la primera volta SENSE PERDRE NI UN SOL PARTIT, primer cop a la història del Club que això passa; i a falta del partit d'avui diumenge dels merengones, ja els tenim a VUIT punts.
Pressió ? Cap a qui passa ara la pressió ?.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario