domingo, junio 20

8ª MMP i MMPA …!!!

.
A veure si a mi el que em van son els “obstacles” ?. Perquè la d’avui ha estat la meva vuitena millor cursa (molt, molt a prop dels temps de la 5ª, 6ª i 7ª) i, per descomptat, la meva Millor Marca Personal de l'Any: 49:18
El sol lluïa força i amb ganes però en ser a les nou del matí l’hora de la sortida estava encara baix, i això ens ha permès córrer moltes estones per l’ombra dels edificis.
Jo he matinat, però “la cintilla iliotibial” ha fet el mandrós, i no s’ha “despertat” fins el quilòmetre 4 però -per sort- deuria tenir ressaca de son de l’agitada nit passada i s’ha adormit passat el quilòmetre 5. El bessó, però, no m'ha molestat gens.
La cursa ha estat un anar i venir, en paral·lel, pels carrers del antic Poble Nou sur, ara direcció Girona, ara direcció Barcelona, tornem-hi cap a Girona, altra cop cap a Barcelona, per acabar encarats finalment cap a Girona.
Llàstima ! si hagués “apretat el culet” una mica més al darrer quilòmetre (i crec que podia fer-ho) hauria aconseguit baixar dels 49’. Però ha estat bé, una cursa plana, ràpida i molt, molt calorosa (i amb no gaire gent, cosa que també s'agraeix...).
Crec que serà aquesta “la darrera cursa del curs” perquè molt em sembla que la Cursa de la Maquinista la correrà sa tia, perquè aquella sí que és “a pleno sol” el 90% del recorregut. No sé, ja veurem (tampoc tenia que córrer aquesta i ja veieu...).
Apa, cap a Cubelles, a fer un dinar de 50 aniversari amb els de "la colla muntanyenca".
.

1 comentario:

  1. Felicitats Txabi, tu que ja havies posat "lesionat" i ves per on. Llàstima que no duies xip i no constes a l'elenc dels resultats. Ja et veig fent la Maquinista, és que no ho pots evitar...

    Et recomano mirar el bloc del metge que em va fer la prova d'esforç i amic nostre (del Per) el Nacho Muro

    http://blogs.menshealth.es/salud/

    ResponderEliminar