domingo, junio 13

ALEA JACTA EST...


Jo crec que "l'ordre final d'arribada" serà: Sandro, Benedito (seria tot un èxit per ell, amb tot el que l'han menyspreuat), Ferrer e Ingla. D'aquí a mig hora és tanquen les urnes. Veurem.
No hi ha hagut finalment sortida a córrer per la Carretera de les Aigues amb la Marta, perquè se m'ha "rajat"; a canvi -tot i que jo ja havia anat a votar pel matí- hem anat a donar un volt per l'Estadi (quin "ambientillo"); just abans de marxar hem pogut xerrar una estona amb l'Enric i hem pogut constatar, en primera persona, el favoritisme i la "tirada" de la gent cap en Sandrusco (quin munt de gent al seu voltant, anés on anés, fent-se fotos amb ell, abraçant-lo, cridant-li...). Jo crec que la gran decepció se l'emportarà en Marc Ingla. Sigui com sigui, a aquestes hores.... Alea jacta est !.
..

1 comentario:

  1. Premonitori o intuitiu, quasi la claves.
    L'èxit (perquè és un graaan èxit) d'en Benedito hauria de fer reflexionar sobre el model electoral. Una idea clara, un discurs honest i no rebaixar-se al joc brut l'han convertit en la gran revelació. Just al contrari de l'Ingla, que s'ha enquistat aquí. Ingla i Ferrer (ninot de palla retratat al final com a tal) són els grans derrotats.

    ResponderEliminar