miércoles, junio 30

DE CONILL CORREDOR.... A CARPA NEDADORA !

.
Avui en principi em tocava sortir a córrer; però he arribat tard a casa, fotia calor, moooolta calor, i finalment he canviat les sabatilles de córrer, els pantalons i la samarreta per les espardenyes, el banyador i la tovallola i me n'he anat de cap a la piscina de casa.
Refrescant ho ha estat molt, però no recordava lo molt avorrit i ensopit que és això de nadar. Un cop més, i mira que en som de veïns, el jardí era un desert i a la piscina no hi havia ningú, així que tota soleta per mi. I he començat “nada que te nadaré” amunt i avall, amunt i avall... Repeteixo, ja no recordava lo molt avorrit que és el nedar: la meva estimada Moli comenta que ella ho feia amb uns mp3 preparats per anar per sota l'aigua: això sí que és d'agrair si has de fer metres i metres nedant cada dia (que ni és, ni serà, el meu cas).
Per cert, aprofitant que Hisenda ja m'ha retornat els 18.456 euros de la meva declaració de Renda (... és conya, només han estat 14.332 *) i que hi estava aprop, m'he arribat fins a la botiga Wala per “firar-me” l'equipament amb el que correré la meva Mitja Marató de Berlín. I no ha estat ni Adidas, ni Nike, ni Reebok, ni New Balance, ni Lotto, ni Fila, ni Joma... finalment m'he decidit per una meravellosa samarreta (tipus “imperio”-tot i que, excepte la blanca que em vaig comprar fa poc, jo no les porto mai així- perquè encara farà força calor a Berlín al setembre) d'un preciós i "llampant" color vermell, de la marca Saucony i uns pantalons (pantalons, que no maillot) negres amb un detall igualment del mateix color vermell, també Saucony; i he decidit -allà mateix, sobre la marxa, però convençut- que serà amb les meves velles Saucony (i no amb les noves Asics) amb les que correré a Berlín; ara només haig de creuar els dits perquè la samarreta que ens donaran a la Marató no sigui també de color vermell... Aquest cap de setmana ho estrenaré tot (no es pot fer una mitja marató “amb roba neta per estrenar, sense haver-la rentat abans”...) a veure què tal, sobre tot els pantalons, perquè fins ara m'he negat sempre a comprar-me'n que no fossin maillot, llar o curt: aquests que m'he comprat avui son de “runner de llarga distància”.... toma ya !.
(*) ... també és conya.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario