martes, junio 29

BARÇAÑA 1 - OS ILUSOS 0

.
A veure, que jo recordi, el partit ha acabat així:
Pujol, Piqué, Busquets, Iniesta, Xavi, Villa (i més tard, també en Pedro); tots aquest jugant plegats sumen 7 culés”, dels 11 en total que juguen. Està clar: “ells” li diuen EspaÑa a la selecció que ja està a quarts de final; per nosaltres -per a mí al menys- és el BarçaÑa (el del toque, toque i toque...) el que continua endavant; vull creure que és per això, i només per això, que tot i el enorme pal d'ahir dels del Tribunal Constitucional, també se senten petards i coets pels voltants de casa cada cop que algun “culeÑol” marca (són els únics que, fins ara, han marcat).

Avui, després de moooolt de temps “tocava” soft-ràquet... però he arribat al club i, suposo que per lo del partit (ja gaire bé eren tres quarts de vuit) no hi havia massa gent per jugar; he escalfat fent quatre quilòmetres i mig en bici, esperant que algú quedés “lliure” i finalment he pogut jugat 4 partits; cóm es nota quan deixes de jugar amb assiduïtat ! N'he perdut 3 (dos d'ells molt ajustats) i n'he guanyat, bé, 1.
I demà... a córrer, que és dimecres. A veure si “tinc sort” i dissabte plou i podem tornar de Sant Feliu de Guixols al vespre cap a Barcelona, per així poder córrer diumenge, encara que sigui plovent (millor encara) la última cursa de la temporada, la de “La Integració” a la Maquinista.
Per cert.... convocada ja oficialment "la mani" (no cal explicar el perquè...) pel proper dia 10 de juliol, a quarts de set, a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb Diagonal. Passa-ho !. A veure si aquesta la podem fer unitariament, sense divergències entre partits...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario