viernes, junio 11

TXABI'S CIRCUIT AGAIN... !

..
M'he adormit; després de dinar (tard, perquè he arribat a casa tard) m'he estirat al sofà, m'he quedat mig endormiscat mirant la tele, després m'he quedat “enganxat” mirant una peli .. i se m'ha fet tard per anar a córrer amb els companys. El dubte era: i ara què faig ? me'n vaig a córrer jo solet o passo...?. Tranquils: al cap de deu minuts ja estava corrent pel meu circuit Diagonalino. 23:30 a l'anada i 25:30 a la tornada. Gens malament.

¡¡¡ Alarma... !!! se m'ha “despertat” el dolor a la cintilla iliotibial, a la cama esquerra més que a la dreta. Ja va avisar-me dimarts i avui, quan ja tornava cap amunt, s'ha fet més intens, encara que no tant com impedir-me córrer. Potser m'he forçat massa; recordeu: son 53 “tacos” i he fet la mateixa setmana, dimarts i divendres, dos recorreguts de gaire bé 10 quilòmetres, intercalant-ho dimecres amb 10 quilòmetres en bici. Però Berlín bé val un esforç... i no penso defallir. I el que em sorprèn és lo bé que ara recupero, les “no agulletes” del dia després. Haig d'acabar puguen fer 3 sortides setmanals pel ja gaire bé familiar “Txabi's Circuit” (avui he tornat a creuar corrent, cara amunt, el Parc Cervantes, escales incloses).

Demà tinc la trobada de voluntaris del Campionat d'Europa d'Atletisme al Estadi de Montjuic; i també, demà, és la “jornada de reflexió” prèvia a les eleccions de diumenge a la presidència de Can Barça. Penseu-hi, aneu a votar diumenge... i, sobre tot,

voteu al Agustí Benedito
perquè crec, sincerament, que serà com obrir una finestra per deixar entrar aire fresc al nostre Club.
... i avui ha començat el Mundial de futbol, el primer mundial al continent africá.
..

No hay comentarios:

Publicar un comentario