miércoles, junio 9

FENT ELS DEURES…

.
… o gaire bé. No tenia jo avui les cames per a molts exercicis de reforçament de cames, així que -intel·ligentment- “me’ls he saltat”, però he fet -en canvi- 10 quilòmetres a molt bon ritme en bici i després exercicis de braços, d’isquiotibials (que segueixen “curts”, com sempre) i estiraments.
Avui fotia molta calor -humitat sobre tot- al club; estava als vestidors canviant-me “per començar la feina” i ja anava xop. I és que la pluja d’avui ha enrarit molt l’ambient, perquè la temperatura s’ha mantingut alta.

Eleccions: parafrasejant la frase... tot per decidir !. Sembla encara clar que en Sandro guanyarà, però no arrasarà. Jo crec que aquestes eleccions les decantaran, cap a un o cap un l’altra candidat, el percentatge molt alt d’indecisos que encara hi ha a hores d’ara, de gent que no ho veu clar; només faltava avui el tema de la compra (per 18,5 "quilos") dels absurds terrenys a Viladecans... que teníen un valor real de 4,5 ... i a sobre, sembla que el 90% és terreny protegit -no edificable- per ser zona del àrea del delta del Llobregat. Això esquitxa en Ferrer i en Ingla, que eren a la directiva en el moment de fer-se la operació.

Per cert.... d’aquí a no res comença el Mundial de Sud-àfrica !. (aquest proper divendres, 11 de juny, els anfitrions contra Mèxic).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario