martes, junio 8

SI VAS CORRENT…


… no giris el cap enrere per intentar mirar “un bon culet” que se t’hagi creuat segons abans en sentit contrari al teu, perquè és més que probable que quan tornis a girar el cap endavant hi hagi un arbre amb el que no hi comptaves i llavors… pata pam !!; y para muestra, un “fotón”. Un mal horrorós... i un ridícul espantós si t’està mirant algú en aquell moment (cosa que, per sort, avui no m’ha passat a mi...). I si a sobre vas per terra, ni te cuento...
Dura, dura, “duriya” la sortideta a córrer d’aquesta tarda/vespre, els gaire bé 9,6 quilòmetres del meu “Txabi’s circuit”:
Esplugues - Parc Cervantes i Diagonal fins a Francesc Macià... i tornar.
(... fins i tot creuant cara amunt corrent el Parc Cervantes de tornada, escales incloses, i acabant el circuit fent la punyetera pujada de la Nestlé fins arribar a casa !).
I m’he sorprès de lo bé que he acabat i amb la facilitat amb que “m’he menjat” aquests exigents gaire bé 10 quilòmetres en poc més de 50 minuts (i amb aquesta calor !). Millor, perquè haig de continuar perseverant i augmentant el ritme i les distàncies dels recorreguts d’entrenament, acostumar-me a córrer amb calor i aprendre a dosificar-me durant els primers quilòmetres.
I ahir estava “atontolinat” fent-me el planning de la setmana, perquè la Cursa de la Vila Olímpica no és aquest diumenge, sinó el proper, el dia 20; així que aquesta setmana he corregut avui, demà dimecres aniré al club a fer exercicis de reforçament cames i braços, dijous tornaré a sortir i dissabte correré -al capvespre- per Sant Julià. I la setmana de la cursa correré dilluns, dimecres (sortiré amb la colla) i ja no tornaré a córrer fins la cursa del diumenge 20.
Per cert, lo de la “trompada per girar-me per poder mirar un culet” era en conya... Sí que m’he fotut l’ostión que veieu a la foto, però ha estat contra una columna en sortir del ascensor de casa un client i anar llegint un missatge de la punyetera Blackberry (collons, ja semblo el Marc Ingla !). Però... a que havia quedat xulo així d’entrada...?.
.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario