lunes, junio 28

TORNEM A LA FEINA !

.
Avui ha fet calor, moooolta calor; la punyetera ha tardat en arribar, però collons !. A sobre avui he estat tot el dia donant voltes pels carrers; o sigui que “lo que me pedia el cuerpo” era anar-me'n cap a casa en acabar i llençar-me de cap a la piscina i no sortir-ne'n fins l'hora de sopar... Però Berlín és cada dia més aprop i no em puc permetre anar perdent dies.
Així que me n'he anat cap al Club i he fet en bici “la sèrie” (des d'avui li diré així): els deu -10- quilòmetres fets en 5 sèries de 1,5 quilòmetres a 9 i 0,5 quilòmetres a 15. El que jo us dic: “la sèrie”. Ho he rematat amb una sessió de reforçament de braços i una llarga sessió d'estiraments. I bevent aigua, mooolta aigua tota l'estona, com ja havia estat fent tota la tarda, de bar en bar, entre visita i visita.

Per cert: estant l'inefable Villar al front de la comissió dels àrbitres de la FIFA... a algú li estranya el que va passar ahir ? (gol legal, per gaire bé un pam, d'Anglaterra no donat... i gol, sí donat, en claríssim fora de joc, d'Argentina); i a tot això, els àrbitres veient-ho a peu de gespa pels vídeo-marcadors gegants del Estadi en temps real i no rectificant !. FIFA segueix sense voler introduir les noves tecnologies (i així poder evitar-se el tenir que patir els ridículs de la mida dels que van fer ahir...). Té collons la cosa !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario