lunes, diciembre 27

10 + 3


Després de gaire bé una setmana sencera sense fotre ni brot, avui m'he retrobat amb el dia a dia del exercici. M'he trobat encarcarat tota la setmana, amb mal d'esquena... i tot per "no haber pegado ni sello". Sempre em passa el mateix: quan deixo de fer exercici uns dies, el cos em grinyola, se'm queixa. Per això avui "tocava" tornar-hi.
M'he pujat a la bici al club per fer 10 quilòmetres, a resistència de pedals "in crescendo": 2 a 8, 2 a 9 i 6 a 10, per acabar cremant 200 calories en poc més de 25 minuts. I de la bici, a la cinta: 3 quilòmetres a ritme 5:27, cremant 250 calories en poc més de 16 minuts. I, és clar, una llarga sessió d'estiraments, avui més necessària que mai, després d'una setmana "inactiu".

Avui, també, ha començat la operació:
Trimestre del 73... i pico "
... i què vol dir això ? doncs el començar a seguir un pla de preparació per:
       -  La Cursa de Sant Antoni del mes de gener ( 10 )
       -  La Mitja Marató de Granollers del mes febrer ( 21,097 )
       -  La Marató de Barcelona del mes de març ( 42,195 )
que son els meus únics (que no pocs) objectius de curses pel primer trimestre del any; i, per tant, arranca també la operació:
Comença a acumular quilòmetres, nano, o aniràs de cul...
I el meu conta-quilòmetres trimestral avui ja s'ha posat en marxa:  13 
Contaré sempre els quilòmetres tant de bici com de cinta i/o de córrer per fora; encara que -com a poc- intentaré córrer cada dia, encara que sigui pocs quilòmetres. I al gimnàs, reforçament de cames i abdominals.
.

1 comentario:

  1. De les tres que proposes una la correré jo, Sant Antoni i vull fer marca. L'altra faré el quart de mitja per tant sortirem plegats, i a la tercera tornaré a ser per animar al Per i a tots vosaltres (i a veure si aprenc a fer-vos fotos!)

    ResponderEliminar