jueves, diciembre 23

EL CASTELLÀ TAMBÉ….


... llengua vehicular a Catalunya. Però... s’han llegit l’informe PISA de fa uns dies ?. Catalunya està per sobre (en coneixement i comprensió del castellà) que a d’altres -forces- comunitats que tan sols tenen el castellà com a llengua. El castellà en perill a Catalunya?. El que per descomptat està en perill a Catalunya és, sens cap dubte, el català.

Cal recordar que la “immersió lingüística” va ser aprovada gaire bé pel 100% del Parlament de Catalunya i posteriorment també pel punyeter Tribunal Constitucional, el mateix que ara és pronuncia altra cop. Amb la gran quantitat de nens/nenes immigrants que hi ha en el nostre “petit país d’allà dalt”, la immersió lingüística permet que tot aquest col·lectiu conegui i en faci ús de la nostre llengua. Però si ara sortim amb collonades com aquesta... qui cony acabarà parlant la nostre llengua ?. Tant els emprenya que puguem tenir una població bilingüe, tant els fot el que tinguem aquesta riquesa ?.

Collons, collons, collons...
.

1 comentario:

  1. Que el president de la RAE defensi la immersió o el que digui l'informe PISA els la bufa, només volen eliminar les diferències "por una España grande y libre", i rancia, afegiria jo.

    ResponderEliminar