martes, diciembre 28

GAIRE BÉ SE M’OBLIDA !


El matí de Nadal em va “sorprendre” amb aquestes fantàstiques “BROOKS” model GHOST 3. Amb aquestes ja son quatre les sabatilles comprades en tres anys (Asics, Saucony, Asics, i ara, Brooks). Confesso que no coneixia la marca, però és la mateixa que la de les samarretes que ens farem la gent del TRIBANDA RUNNER’S. Les vaig comprar al “J’Arribu” de Cornellà, aconsellat per en Carles, justament mitja hora abans de que, a escassos 800 metres, el Barça comencés el seu partit i li clavés una “maneta” als periquitos.

Avui, incrementant quilòmetres: 6 (2 a 5:27 i 4 a 5:00), en 31:58 i cremant 520 calories.
El conta quilòmetres és posa ja en  19  “... y suma y sigue”.

Demà descansaré (...o no, depenent de cóm em trobi que, ara per ara es bé, molt bé). La meva idea és fer sempre un mínim de 6 quilòmetres cada cop que corri, però intentant que siguin (d’aquí a la Cursa de Sant Antoni del dia 23) 8 ó 9, i a ritme variat 5:27 / 5:00, i posant la cinta amb inclinació, en una “pendent moderada” de 1,5 ó 2 per anar agafant més i més resistència de cames. I és que la Marató de Berlín em va demostrar que, sense passar-se, el que cal fer és anar prèviament acumulant i acumulant quilòmetres a les cames i, sobre tot, tenir continuïtat; no em pot tornar a passar el mateix de la setmana passada: el quedar-me “de piernas caídas”, sense córrer ni un sol metre.
Ah! ahir parlava del “Trimestre del 73... i pico”: doncs no; en ser la Marató de Barcelona el 6 de març, del que estem parlant realment és de “bimestre”, perquè son només 2 mesos, i una setmana, el que tinc per davant fins arribar a la Marató (raó de més per preparar-me a consciència i amb constància... però al meu ritme).

Catalunya – Honduras; acceptable entrada, resultat clar: 4-0 (dos assistències d’en Bojan i dos gols... d’en Bojan; avui en Barrachina és un paio feliç, anirà a dormir content i satisfet pel què ha fet el seu menu ídol...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario