domingo, diciembre 19

HA CAIGUT LA ÚLTIMA DEL ANY !

Amb la “Sansi de Lloret”, aquest matí ha caigut la última cursa d’aquest any 2010 replet de curses. La he corregut amb Olga, companya del equip “Trapo’s” dels voluntaris del passat Campionat d’Europa d’Atletisme.

Aquest any, i per primer cop, homes i dones hem corregut per separat; primer elles a les 11 del matí i nosaltres -teòricament- havíem de fer-ho a les 11,45. I dic “teòricament” perquè, com que la sortida la donaven en directe per TV-3, hem tingut que anar retardant l’hora de sortida (tots ja preparats, amuntegats, a la línea de sortida) fins que des de realització de Sant Joan Despí donessin pas a la connexió; total, que hem arrancat gaire bé al mig dia.
Bona cursa: 23:38, a un molt bon ritme final de 4:44 de promig (degut, en gran part, a la meva esbojarrada sortida a 4:13 el primer quilòmetre.... si és que no n’aprenc !).

Del partit d’ahir ? millor no fer sang... El què és molt preocupant és amb la naturalitat i la “normalitat” amb la que els culers ja comencen a acceptar resultats així (les “manetes”) jornada rere jornada, sense donar-hi la rellevància que tenen, quan tots sabem -realment- el molt i molt que costa jugar així i fer-ho així de bé... Com ja no és cansen de repetir diaris, teles, ràdios: on està el límit d’aquest equip ? (si és que el té...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario