jueves, diciembre 2

I'M ROBOCOP...


Tal i com estava previst, aquesta tarda m'han col·locat el “holter”, aquest aparatet amb cables i elèctrodes que portaré a sobre 24 hores per tal de comprovar el meu ritme cardíac perquè a la revisió i electrocardiograma de l'altra dia em van detectar una cosa que jo ja sabia, perquè jo ho sé des de sempre: tinc les pulsacions molt altes, inclús en repòs. Així que la petita “motxileta” que porto a sobre anirà registrant les meves pulsacions durant tot un dia, fent vida “normal” (però sense deixar que és desenganxin els elèctrodes)... i ja veurem el què.
Demà, quan me'l treguin, també em faràn un ECG (ecocardiograma). Tot aquest seguit de proves acabaran el dia 20 amb la “prova d'esforç” i amb una nova visita a la cardiòloga.
Per tant, avui a fer bondat i no suar gaire, perquè no em puc dutxar fins demà després del ECG.

Sembla ser que ja hem decidit marca per les samarretes del “Tribanda Runner's”: VIATOR, una marca especialitzada en triatló i en rugbi, pel que sembla... La preferència de la majoria dels companys que ja han contestat quantes en volen és que siguin “sense mànigues”, però sembla que l'Albert s'ha decantat per samarreta “de tirants”; tant li fa, el cas és poder correr junts, com un equip, amb la mateixa samarreta, sigui sense mànigues, de tirants, o de "cuello vuelto"...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario