lunes, julio 25

170 + 10 + 2

Què “raritos” són aquests dies festius que només ho son per a tu, però no per a tota la gent del teu entorn. Només tu fas festa. Doncs aquest ha estat un d’aquests dies: el antic “Santiago y cierra España, Fiesta Nacional” no es celebra ja a Barcelona, però sí a Badalona -on jo tinc el despatx- així que me l’he agafat (normalment el canviava per La Mercè... però aquest any cau en dissabte)..
Poc abans de dos quarts de dotze he agafat la Triumph i... cap a Montserrat. Del que és tractava era de "gastar els pneumàtics pels laterals", ja que la majoria dels quilòmetres que faig amb la moto els faig per ciutat i, per tant, només desgasto els pneumàtics per la part central.
La pujada a Montserrat m’agrada, i més avui que no m’he trobat a ningú pujant i l'he pogut fer “del tirón” i rapidet. De baixada no he tornat fins a Monistrol sinó que, des de dalt mateix, he rodejat tota la muntanya, i he agafat el trencall cap a Igualada, passant per l’antic port del Bruch, i després ja per la N-II fins agafar el desviament de la nova C-15 cap a Capellades i Vilafranca. Un cop a Vilafranca (quina merda de senyalitzacions per dintre la ciutat !) he agafat direcció Sitges. Paelleta de marisc a peu de platja i de tornada a Esplugues, per les “meves” Costes del Garraf, camí del club (170 quilòmetres). Hi he arribat amb la paella encara “a dalt de tot”, així que he decidit no córrer sinó fer 10 quilòmetres en bici, a veure si "l’ajudava a baixar" panxa avall; després de la bici, he estirat una mica les cames fent 2 quilòmetres a la cinta, estiraments... i cap a casa.

(la paella continua, a hores d'ara, "a dalt de tot" encara...)

(C.Q.  987  107-503-484)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario