viernes, julio 15

SPRINT SÈRIE AGAIN….

Avui he passat en pocs segons del “sillón-ball” a les “sprint-sèries”, que ara feia ja força temps que tenia oblidades. Si, com deia Napoleón:
“La grandeza de un hombre consiste en que sea capaz de hacer a solas, aquello de lo que se ve capaz de hacer delante de mucha gente”...
... avui li he fet cas al petit-gran general cors; perquè estava a casa “perreando” al sofà, sense gens ni mica de ganes de fer rés (com caaaaada divendres per la tarda), i menys de córrer; però cap allà les set del vespre tot plegat m’he vist assegut a dins del cotxe camí del club. I un cop allà, gaire bé sense pensar-m’ho, m’ha donat per recuperar les meves particulars “sprint-sèries”. No les tenia totes amb mi, perquè les molèsties a la cuixa esquerra no m’havien desaparegut del tot, però tot i així ho he provat corrent una sèrie ràpida (al menys per a mi) de 6 quilòmetres.
He corregut els primers 5 quilòmetres en sèries alternes de 500 metres, a ritmes 6:00 i 4:16; i el darrer quilòmetre he fet 250 metres a 6:00 i 750 metres a 4:16, que no està gens malament. I tot això en 30:30, cremant 520 calories; i després de força dies fent “el préssec”, avui el solucionat el tema “sabatilles”: he portat -i deixat- a la taquilla les “Brooks”, i m’he emportat cap a casa les Saucony, perquè corro més al Club que no ocasionalment per fora, pels voltants de casa, sense anar abans pel club, així que no tenia sentit estar corrent a la cinta cada dia amb les meves velles i estimades, i ja molt "cascades Saucony berlineses".
El que està clar és que l’objectiu és el poder arribar a fer les sèries de 250 i 750 metres, perquè el “descans” a ritme 6:00 durant 500 metres és fa molt llarg i em trenca el ritme. El proper cop provaré de córrer 5 quilòmetres fent la sèrie de 250 i 750 metres (... i si poden ser 6 ó 7 quilòmetres, millor). Crec que amb això podré anar agafant una mica més de punta de velocitat de fons.

Divendres que ve, per la tarda, no correrem; el passarem en remull !. Perquè hi ha una competició “amistosa” de natació a la piscina exterior del Club a partir de les 19,15, i amb un pica-pica en acabar.  Nedarem, en equips de 4, 100 metres durant 100 vegades (10.000 metres). Jo fa molt que no nedo... així que ja veurem què tal em va la cosa.


(C.Q.  970  104-493-467)

No hay comentarios:

Publicar un comentario