viernes, enero 1

DONCS NO ...

.
... no varen ser 49'43''; el meu resultat oficial és 49'48'', exactament el mateix temps que a la primera cursa del 2009, la Cursa de Sant Antoni del mes de gener; podríem dir doncs -sense faltar a la veritat- que he fet un perfecte "cap i cua" i que la meva evolució de temps en aquest 2009 que ja hem deixat enrere ha estat de: zero !!!. (menys zero, millor dit, perquè l'any passat vaig acabar la dels Nassos en 48'44''...!!!).
D'aquí a uns dies torno a córrer "la de Sant Antoni": a veure si hi ha millora... (per cert, tinc el isquiotibial de la cama esquerra fet realment pols).

Menció especial en aquesta Cursa del Nassos 2009 pels meus estimats "noruecs trotatadors": la Belén ja ha "oblidat" el seu "1 hora i pico...", i s'ha "instal·lat" definitivament en el 5 (va acabar en 59'05''... brutal!), l'Erik, tot i la seva contractura al coll, va creuar en 51'26''... i en Per (quan jo "sigui gran" vull ser com ell...) va acabar-la en uns molt envejables 46'11''; felicitats a tots tres.

I la resta de la "colla pessigolles" ? en general, decepcionant cursa a nivell de temps finals: com jo, cap d'ells va assolir els seus reptes de cursa (no sé si en Celma inclòs, ja que el paio -darrerament- està intractable...); un altra any serà...

Per cert (bis)... BON ANY 2010 ! ! !
..

2 comentarios:

  1. Mmmm, està clar que hem de fer més bondat amb les torrons i el cava, que després les cames no rutllen!

    Bon any!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la menció especial. Contents tots tres dels resultats especialment el Per.

    Nosaltres ja ens em inscrit a Sant Antoni, és que això del running és una droga.

    Molt bon any Txabi i gràcies per aquest bloc de referència que tants bons moments ens fa passar.

    ResponderEliminar