jueves, junio 17

UN, DOS, TRES, PROBANDO, PROBANDO....

.
Com que caminant no em fa mal “la punyetera cintilla iliotibial”, ni en tinc molèsties, d’aquí a una estona sortiré a córrer pels voltants de casa i, si va bé, fins i tot diumenge correré la Cursa de la Vila Olímpica a veure què tal ho aguanto (encara que, a sobre, diuen que fotrà una calor de mil parells...); ara vinc, me'n vaig a córrer.
Ja soc aquí altra cop. Sembla que “la cintilla iliotibial” s'ha acollonit i avui, corrent, no ha donat senyals de vida. He sortit a córrer pel parc del voltant de casa però, sobre tot, he fet una molt bona sessió de reforçament de cames: quan he acabat de córrer he pujat i baixat el tram d'escales del parc 6 vegades (12 en total, a 75 esglaons cada vegada... 900 esglaons !!!). I la cama, i el genoll, han reaccionat bé, sense dolor; cansat, sí, adolorit, no. Això té tota la pinta de que, diumenge, correré la Cursa.

Per altra banda, dir-vos que ahir em van confirmar com a...

VOLUNTARI per l'Àrea de PROTOCOL i CERIMÒNIES.

pel proper Campionat d’Europa d’Atletisme (B10) del proper mes de juliol. Em fa molta il·lusió, perquè aquesta és l’àrea que jo havia escollit com a primera opció i... bingo !. Hauré d’agafar-me com a “vacances” les tardes del 22, 26, 27, 28 i 29 de juliol (per compensar-ho, no faré el pont del dia 25 d’aquest mes).
.
(Premi pel qui em trobi a la foto...).
.

3 comentarios:

  1. Quina patxoca veure els voluntaris tots de taronja!


    "me'n vaig a córrer.
    Ja soc aquí altra cop."

    Ostres, un punt i llestos? Ni un trist punt i a part? Què hi ha del tempo?



    Hehehe, ets un mestre cruspint-te el temps en un sol missatge!

    ResponderEliminar
  2. Perdoni vostè mestre, però... HI HA un punt i a part, al menys en la meva redacció i en la meva pantalla (ho recordo i l'estic veient ara mateix); que la tens petita ? (la pantalla, vull dir; perquè a vegades l'amplada de la pantalla canvia la configuracio de les linees).

    I el tempo...? calorós, moooolt calorós (hehehe).

    I què.. Vila Olímpica aquest diumenge ?; jo crec que sí.

    ResponderEliminar
  3. M'equivoco molt si aposto per que estàs darrere el nino una mica a la dreta??

    ResponderEliminar