domingo, agosto 29

C.E. 28 “SPRINT-SÈRIES BERLINESES”…

Aquest matí de diumenge he canviat “hamaca i piscina” per cinta i suar com un verro” al Club. La Marta i jo hi hem anat cap allà d’horeta; ella s’ha quedat a la piscina llegint i prenent el sol i jo he baixat a la sala per fer unes sèries. En principi volia fer-les descansant un parell de minuts entre una i l’altra, però finalment n’he acabat fet una, però “del tiron”. Ha estat una sèrie ràpida de 5 quilòmetres (“ràpida” en versió Txabi, és clar...):

- he anat alternant 500 metres a 5:00 i uns altres 500 metres a 4:16 -i així durant quatre quilòmetres i mig- per acabant fent els darrers 500 metres sprintant a 4:00 (com si estigués veient una imaginaria línea de meta allà al fons...); total: 416 calories cremades (i suades...) en 23:11 minuts i bones sensacions. Després dels estiraments i de la reconfortant dutxa (i per primer cop en més de 4 anys sent soci del Club !) me n’he anat una estona a la piscina -a l’ombra, això sí- fins l’hora de dinar (per cert que, ja al marxar, he pogut comprovar que a la meva girl-esquaix preferida li ha provat força l’estiu...).
D’aquí a una estona tinc una cita amb en Woody Allen i la seva nova película “Conocerás al hombre de tus sueños”; em fot més por que una pedregada però...
..

No hay comentarios:

Publicar un comentario