jueves, agosto 12

JORNADA TÍPICA D'AGOST A SANT JULIÀ ...

.
Avui està sent el típic dia “santjulianero”: matí lluminós, radiant, amb un sol espaterrant... i per la tarda cel encapotat, grisós, amb el clàssic vent anunciador de pluja i finalment... pluja (ara mateix, un quart de sis, no li dono ni mitja hora perquè descarregui amb força). Pel matí he baixat a Vic a veure si podia connectar-me a la xarxa i trucar pel mòbil (recordeu que estiuejo en un “forat negre” pel que fa a les telecomunicacions, per la punyetera mania dels veïns de Sant Julià de no deixar instal·lar antenes); i és que tenia que posar fil a l'agulla a un tema que se m'havia passat per alt:
NO HAVIA FET, ENCARA, CAP RESERVA DE BILLETS D'AVIÓ PER BERLÍN !!!
Creia que quan varem començar a parlar-ne amb en Marco, en Jose i l'Alberto (varem mirar fins i tot tarifes, distintes possibilitats...) ja ho havíem deixat tot enllestit, o reservat al menys... però no. Només havíem fet el tema dels dorsals (100 €) i la reserva del hotel (uns altres 363 €, per tres nits). I avui que ho recordava he caigut en que seran tres nits perquè l'Alberto (l'únic de la colla que finalment correrà amb mi) aprofitava per anar-se'n amb la família ja el divendres i tornava dilluns; i, pel que sembla, jo vaig decidir fer el mateix... però sense haver fet cap pas per reservat els bitllets d'avió.
Avui he començat a fer les gestions oportunes per aconseguir els bitllets (307 €, amb Suiss-Air, fent escala a Zurich), però d'aquí a una estona tornaré a baixar a Vic, al mateix bar amb connexió wi-fi d'aquest matí per tractar, via Internet, de trobar quelcom més econòmic.
Amb tota aquesta despesa, si finalment només acabo fent Mitja Marató a Berlín (amb els seus 21,097 quilòmetres)... no vegis a quant em sortirà cada uns dels quilòmetres que correré !.
(i falten encara falta comptar els àpats dels quatre dies i els litres i litres de cervesa que em prendré...).
Avui “toca descans”, segons el pla previst; demà divendres repetiré el mateix recorregut d'ahir: Sant Julià-Santuari de Puiglagulla (per la carena) - Puiglagulla-Sant Julià (per la carretera). Uns altres 10,2 quilòmetres...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario