lunes, agosto 23

TORNEN LES... “IN CRESCENDO”


Ja ni me'n recordava del temps que feia que no corria a la cinta... I avui ho he tornat a fer; 5 quilòmetres “in crescendo”, que vol dir:
- 2 quilòmetres a velocitat 5:00,
- 2 quilòmetres a 4:36...
- i el darrer quilòmetre a 4:16
en un temps total de 23:35.... i cremant 295 calories.
Quina suada !. En començar a córrer he tornat a sentir la molèstia a la part baixa de la tíbia dreta, fins al punt de tenir la sensació de que fins i tot “em fallava la cama”; però he anat tirant i al cap de poc més d'un quilòmetre corrent la cosa ja ha anat millor; he acabat amb una bona -i necessària- sessió d'estiraments.
Avui també era el dia de la “rentrée” a la feina... Prova superada !. Des d'avui i fins el 31, totes les tardes lliures per poder continuar amb els entrenaments “berlinesos”, ara ja al club, al costat de l'Albert, perquè “em guii”; ell creu que hauria de començar la Marató “piano-piano” (a 5:40/6:20), per tal de no arribar fos al quilòmetre 30/32, i sense posar-me cap objectiu de temps per a fer-la: el meu objectiu, l'únic ara per ara, ha de ser el d'acabar-la. I punt. Hi rumiaré.
L'Alberto va tenir un ensurt ahir, al maluc... està entrenant fort, molt fort, i comença a notar tants i tants entrenaments continuats. Diu que es posarà a prova el 5 de setembre a la Mitja Marató de Sabadell. Igual el vaig a veure i a córrer amb ell els darrers 5/6 quilòmetres.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario