domingo, agosto 15

JA TINC ELS BITLLETS... !


- Dissabte, 14 d'agost
Aquest matí he baixat en moto a Vic (per cert, quin xàfec em va enxampar l'altra dia tornant de Vic en moto per la tarde) a la ja clàssica cafeteria amb connexió wi-fi que vaig descobrir dimecres per intentar resoldre el tema dels bitllets d'avió. Finalment, els poc més de 300 euros que m'oferia la Jéssica del RACC s'han quedat, gràcies a e-Dreams, en 197 € :
El divendres 24, a tres quarts de tres i volant amb Swiss Air faré el Barcelona - Zürich - Berlín (Tegel); tindré una escala de 4 hores per poder donar-me un tomb per Zürich. La tornada el dilluns 27, amb Lufthansa, a les set del vespre será Berlín - Frankfurt - Barcelona (amb una escala d'una hora, i per tant, sense poder moure'm del aeroport ); això vol dir que, si no m'he mort a la cursa -i les “agulletes” em deixen- podré aprofitar gaire be tot el dilluns per veure més coses de Berlín, ciutat que ja m'hauré “patejat” dissabte seguint les “instruccions detallades” de la meva cicerone a distància, la Moli, la meva coneguda blogera que vaig descobrir temps enrere gràcies a la Belén i que us recomano (http://molinos1282.blogspot.com)
Definitivament, el Myolastan i el Normulén són miraculosos ! ...perquè avui ja no em sento gens adolorits els quàdriceps, ni sento cap punxada al genoll, ni l'esquena m'emprenya gaire... llàstima del mal que em vaig fer ahir a l'ungla del peu amb les tisores (espero que dilluns ja estigui millor el tema i ja pugui tornar sortir a córrer).
D'aquí a una estona estrenem la temporada futbolera, i a la manera clàssica: veient el partit des del bar del poble “per fer ambient”, un Sevilla-Barça partit d'anada de la Super Copa, i sense cap dels vuit Campions del Món culers, que s'han quedat tots a Barcelona; el resultat final ?: jo crec que 2-1 (marcant el nostre gol l'Slatan, per acabar de complicar les coses de la seva possible sortida/no sortida del Club...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario