lunes, agosto 9

MEDITERRÀNIAMENT

Com si del anunci d’Estrella Damm d’aquest any és tractés, avui hem posat punt i final a quatre intensos dies per Menorca:
-Maó cultural i platgeta a prop de Ciutadella divendres, el primer dia a l'illa, amb sopar a can Puig,
-dissabte, més platja (gaire bé 5 hores !, tot un rècord per en Txabi) i el ja clàssic mega-festorro dels de “Son Quatre” a Ciutadella (és precisament aquesta l’excusa -el festorro- per anar a passar cada any quatre dies a l’illa),
-sortida amb barca diumenge (gràcies pel radiant dia a la mar passat amb vosaltres, Enric i Gemma),
-i avui dilluns, cloenda amb una jornada -per fi- a la finca Mongofre (gràcies Ignasi i Carolina, encara que hagin hagut de passar gaire bé 30 anys per fer-vos la visita...).
I demà... cap a Sant Julià de Vilatorta fins acabar les vacances d'estiu; pel davant, sensacions contraposades: per una part descans i lectura i, per l’altra, molts quilòmetres per córrer (Berlín és cada cop més a prop). Sant Julià, “forat negre” per les connexions telefòniques de mòbil i per Internet (gaire bé ancorada a “l’Edat Mitjana” de les telecomunicacions...).
.

1 comentario:

  1. Bones vacances crack! Jo demà ja seré lliure durant tres setmanes! Navarra, Euskadi i Cantàbria ens esperen! A passar-ho bé nano!

    Abraçades!
    Pau.

    ResponderEliminar