domingo, agosto 1

PENÚLTIMA JORNADA DELS CAMPIONATS…

… i “sin novedad en el frente” pel que fa a incidències remarcables (encara que hem estat a punt de pujar la bandera italiana “cap per vall” creient -erròniament- que s’havia repassat la correcte posició de les franges verda, blanca i vermella a dins abans de sortir a podi (... i mira que s’ha dit vegades i vegades!).
No m'ha tocat fer-ho a mi però avui dissabte s'ha pogut sentir l’himne espanyol per primer cop (pel primer lloc als 1.500 metres d’Arturo Casado) i per tant, hissar també per primer cop la bandera espanyola al centre del podi, en el lloc d’honor... i crec que poques vegades més ho farem si segueixen les coses com fins ara (i demà això ja s’acaba).
Demà diumenge serè “luxemburguès per un dia”; sí, perquè finalment m’he afegit al grup de voluntaris que participaran a la cerimònia de clausura i serè el voluntari qui portarà la bandera d’aquest país. Per tant no podré estar al podi en las dues o tres últimes cerimònies de hissada de banderes dels Campionats, perquè no tinc el do de la ubiqüitat i no puc estar a dos llocs al mateix temps: hissant banderes al podi i portant la bandera luxemburguesa per la gespa del Estadi.
Primer pensava que no, després que sí, ara mateix crec que no, però suposo que serà finalment que sí, que aniré a la “festa grossa de fi de Campionat” al Fòrum.
Finalment demà vindran a casa 5 dels “Trapo’s Team” (Giussepe, Estela, Johannes, Rosa i un altra que ara mateix no recordo) per estar una estoneta a la piscina i per anar després a dinar per aquí a prop.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario