lunes, agosto 16

RÈCORD... !!!

(continuació de "Entrenaments Berlinesos 3")
A la correguda prevista per aquesta tarde, tot ha anat sobre rodes, genial. Prèviament a la sortida havia baixat a Vic per comprar -per fi- el llibre de Haruki Murakami “De qué hablo cuando hablo de correr” però que encara no he fullejat (ah!, un incís: el Nadal que us recomanava abans, fluixot-fluixot en les seves últimes 20/25 pàgines; la novel·la està bé, però el seu final és fluixot-fluixot).
Com deia al principi, la correguda d'avui, genial. A les set en punt de la tarde he arrancat a córrer des del Castell, al inici de la carena, i he pujat corrent fins dalt a Puig-l'Agulla en uns excel·lents 35:40 (he anat corrent, cara amunt, un 75/80% del recorregut; la resta, caminant a bon pas). En arribar a dalt m'he pres una ampolla d'aigua i al cap de cinc minuts d'arribar he arrancat a córrer altra cop fins el Castell de baixada en...
27:50
un temps brutal per a mi, tot i amb el handicap afegit de que el sol baix de les vuit del vespre m'enlluernava mig de front-mig de costat i no em deixava veure bé el terra per on baixava corrent, i per tant m'era difícil el poder anar sortejant els sots, les arrels, les pedres, els desnivells... Però, com dirien aquells... un tiempazo, Txabi, un tiempazo !.
Ah!, per cert, els homes del temps l'han cagat definitivament altra cop: ha fet durant tot el dia un esplèndid sol (una mica de fresqueta a l'ombra per la tarde, però un dia radiant).
Demà, descans.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario