martes, agosto 24

I AVUI… B I C I !!!

.
(amb “b”, no amb “v”…)
He fet “tarda de club”; poc abans de les sis me n’he anat a llegir una estona el totxo “Dime quién soy” (per lo del pes, no perquè sigui un “tostón”) a l’ombra dels para-sols de al terrassa del club, al costat de la piscina. La lectura s’ha acabat al cap d’uns vint minuts quan un punyeter mosquit “se ha ensañao” a picotejades a la planta del meu peu esquerra (és el que té el anar amb xancletes...).
Un cop a la sala de fitness, moment “Hamlet”, moment de dubte: o repetir la mateixa correguda d’ahir a la cinta o fer avui una altra cosa (perquè, depenent de si corro o de si faig exercicis de reforçament, m’haig de posar unes sabatilles o unes altres). Finalment m’he decidit per fer 12 quilòmetres en bici estàtica:
- 5 quilòmetres a ritme 9, 1 a 13, 5 més a 9 i acabant la sèrie amb un darrer quilòmetre també a ritme 13.
He completat l’entrenament amb dues sèries de 30 repeticions a cadascun dels quatre aparells de reforçament de braços i del terç superior, una lleugera taula d’abdominals, una llaaaarga sessió d’estiraments i... cap a la dutxa !.
Demà sí, demà tornaré a la cinta, perquè fins a mitjans de setembre no tornarem a sortir a córrer “per fora del club” ni els dimecres ni els divendres: encara hi ha runners de vacances i fa moooolta calor.
(per cert, “bones sensacions” en la retrobada amb les Asics ahir a la cinta...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario