jueves, junio 30

10 QUILÒMETRES…

… per acabar la setmana. Algun dia hauria de poder-me gravar el que jo mateix em vaig dient a mi mateix, en silenci (contradient-me la majoria dels cops) cada vegada que pujo a la cinta per començar a córrer. Puc passar del:
"avui només una estoneta corrent", al  "a partir d’ara, correràs a “ritme marató”, però amb inclinació de cinta per agafar força" al "no et passis, que després ja veuràs: fes-ne cinc, xino-xano i cap a casa...", o al "millor fas sèries, per anar agafant fons i velocitat i prou..."...
... per acabar fent finalment, com avui, una “cursa privée” de 10 quilòmetres a la cinta, en 55 minuts, corrent-los directament a ritme 5:27 els primers 9,5 quilòmetres, per acabar fent els darrers 500 metres a 4:36 (i amb 867 calories “foses”).
És curiós amb la relativa facilitat amb la que, sense pensar-ho, em poso a córrer -com si res- 10 quilòmetres; avui els he fet en dos trams: un primer de 5 quilòmetres; he parat, sense baixar de la cinta, uns 45 segons per beure -estava xop, xop, xop- (encara no he superat el poder beure corrent) i he fet els segons 5 quilòmetres com si rés, és més, "sprintant" fins i tot durant els 500 metres finals. L’únic que sí he notat és que els exercicis “heavy” de reforçament de cames de dimarts m’han deixat ben adolorida l’esquena, però que no m’ha molestat gaire per córrer.
Repetiré l’experiència dels 10 quilòmetres en cinta; contra el que és pugui pensar, passen ràpids !. I, a mida que vagi agafant forma, en lloc de dos tirades de 5, podré acabar fent-ne 3, per completar 15 quilòmetres, que ja començaran a ser paraules majors si és que ho sovintejo.
Per tant, acabo aquesta setmana havent fet 30 quilòmetres: 10 en bici (de la “duatló” de dilluns) i 20 quilòmetres corrent, en les tres sessions de dilluns, dimarts i avui dijous. El compte quilòmetres de peu d’entrades (el C.Q.) s’apropa ja inexorable e imparablement als 1.000 quilòmetres -entre correguts i pedalejats- des de l’1 de gener i fins avui, 30 de juny (dels 181 dies transcorreguts des d’aleshores, 98 -més de la meitat d’ells- he corregut o pedalejat, o ambdues coses).
Txabi... te veo bien !.
(però demà, dissabte i diumenge crec que estaré... de panxing !).
(C.Q.  904  98-478-426) 
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario