domingo, junio 12

LAST NIGHT IN MALLORCA...


... de la que “en surto ben cremat” per cert. I és que aquest matí ens hem quedat a la piscina del hotel (jo, com cada dia, totalment a l'ombra sota les palmeres), però cap a les dotze “tocava platja”, perquè havíem quedat amb la Mònica i les seves tres bestioles (en Gerard, l'Oriol i la Maria) a cala Mondragó, al sur de la illa, a uns 70 quilòmetres del hotel. I és clar, jugant a la sorra amb els nanos sense la protecció solar adequada, la cremada estava servida (a l'esquena, majorment) el que m'obligarà a “guardar ombra” demà al matí a la piscina del hotel...
I ara que parlo del hotel: és un lloc totalment RE-CO-ME-NA-BLE; si voleu passar uns dies en un ambient tranquil, de cert nivell “luxuris”, on el personal és molt, molt, amable -cambrers inclosos- i el menjar d'un nivell altíssim, l'Hotel Spa-Oasis SON CALIU **** és el vostre lloc.

Però la cremada no ha estat el únic imprevist d'avui; però així com la cremada ha estat molesta, “lo altra” ha estat genial: després de perdre-les a la sorra de la cala, he recuperat per sorpresa e inesperadament les meves velles ulleres de sol Ray-Ban, aquestes, les que em vaig comprar a Tenerife l'any 1988 (23 anys enrere) quan vivia a les illes Canàries; me n'he donat compte de que no les tenia quan ja portàvem gaire bé 20 quilòmetres de tornada cap a l'hotel. Hem trucat a la Mònica, que per sort encara no havia marxat de la cala... i al cap d'una estona m'ha dit que els del “xiringuito” on havíem dinat les havien trobat. Avui era el meu dia de sort sens cap mena de dubte.

I demà a mitja tarda... cap a casa !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario