lunes, junio 6

QUILÒMETRES... I QUILÒMETRES


He posat el cul al seient del cotxe a un quart de set del matí; he fotut d'una tirada els primers 400 i pico primers quilòmetres camí de Madrid; parada per un esmorzar “lleuger”: una enoooorme ració de truita de patates -impressionant de bona-, amb uns pebrots verds fregits, una cervesa i un tallat. I, d'una altra tirada, directe cap a Madrid. He arribat als voltants de dos quarts d'una; he passat per l'hotel, he deixat la roba i me n'he anat cap a Les Rozas/Les Matas. Dinar, visita client, tornada a Madrid, entrevista amb un futur proveïdor/col·laborador... i altra cop cap a l'hotel, ja passades les sis.

L'hotel el tinc molt aprop del Retiro, així que m'he canviat i me n'he anat a fer corrent tot el perímetre interior del parc -uns cinc quilòmetres mal comptats- sense idea del temps en que ho he fet, perquè no duia rellotge. El temps -el climatològic- m'ha respectat, perquè ha estat plovent gaire bé tot el dia a Madrid, però no ho feia quan he sortit a córrer; i no ho ha tornat a fer fins que ja tornava caminant a uns 20 metres d'arribar al hotel.

Avui necessitava sortir a córrer: estava “encarcarat” de tantes hores i quilòmetres tancat dins del cotxe. Demà no, però dimecres hi tornaré.

(C.Q.  806  85-451-355)
.

1 comentario:

  1. Conec la sensació. Moltes hores tancat i acabes demanant acció a crits!

    ResponderEliminar