viernes, junio 10

PRIMERA JORNADA MALLORQUINA


Després d'haver sortit amb tres quarts d'hora de retard (havent-nos llevat a dos quarts de cinc del matí) Mallorca ens ha rebut amb núvols i, per tant, avui de platja i prendre el sol rés de rés: cotxe i a donar una volta per Andratx, per la costa nord de la illa (no la coneixia i és una passada) i fins a Valldemossa.
Hem dinat a mig camí de tornada i per la tarda, sí, el sol ha vingut a saludar-nos a la platja privada del nostre hotel, el Son Caliu Spa, tot i que jo al cap d'una estona me n'he anat cap a l'habitació a clapar una mica perquè, en tenir que anar al sopar “dels del cole” ahir al vespre, només havia dormit tres horetes després d'un dia en gaire bé 700 quilòmetres de cotxe al damunt. Al sopar d'ahir varem aconseguir que vinguessin 5 dels nostres antics professors, als que feia 40 anys -que és diu aviat- que no vèiem...
Hem sortit amb la Marta cap el tard -ella a caminar, jo a córrer una estoneta- i els dos hem acabat al gimnàs del hotel, on he fet 7 quilòmetres de bici per moure una mica les cames.
A veure què ens reserva la climatologia per demà.

(C.Q.  818  87-458-360)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario