martes, octubre 13

DE QUI VA SER LA IDEA ...


. ... d'anar avui AMB MOTO a Puigcerdà ?. Collons, quin fred que he passat !!!
He sortit de casa poc després de les 6 del matí; en entrar als Túnels de Vallvidrera -a les 6,26- el termòmetre marcava 16 graus; en sortir dels Túnels,els graus ja n'eren 11. Era negra nit encara i els quilòmetres anaven caient, però sense tenir jo constància de cóm anava caient cap avall la temperatura conforme m'apropava més i més als Pirineus. No en tenia constància visual en cap rellotge o termòmetre per la carretera... però sí en tenia constància física a les meves cames, peus, pit i coll. Total, en arribar a Bagà el termòmetre d'abans de l'entrada dels Túnels del Cadí marcava ... UN GRAU !!! (el meu cós, però, ja feia estona que ho havia sospitat...).
En arribar a les 8,20 a Puigcerdà al bar “4 Carreteres”, que és d'un amic, he tardat gaire bé mitja hora en deixar de tremolar, de tenir esgarrifances, agafat a un café amb llet bullint...
Espero que, al menys, d'aquí a uns dies tingui “fumata blanca” amb el client que he anat a veure, perquè -a sobre- en sortir de la visita he arrancat la moto amb “la pinça” posada al disc de la roda, s'ha doblegat el “piuet” i hem trigat ben bé una hora en rebentar-la (la pinça, vull dir).
I per la tarda, soft-ràquet: un partit amb el pare del Oriol, un altre amb en Jordi i tres amb la Susanna; una bona suada... preparant la visita al traumatòleg demà al matí. No me'n he ressentit de res, tret d'un lleu dolor al peu, com a començament de setmana. A veure què em diu demà.

Pla de la setmana, curta per la festa d'ahir: demà, descans (o sauna i jacuzzi, ja veurem), dijous faré unes sèries a la cinta d'uns 4 ó 5 quilòmetres i divendres una sessió suau de cinta i bici i dissabte, jacuzzi i sauna... perquè diumenge tinc la Cursa del C.N.Sabadell; pel que he vist al planell del recorregut, hi ha dos llaaaargs trams de pujadeta suau, però constant; la majoria dels “runners” del Club no vindran, perquè ells repeteixen cursa a Gavà (Marató del Mediterrani i una cursa de 10 quilòmetres alhora, que és el que varem fer tots l'any passat).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario