viernes, octubre 9

F E S T A . . . ! ! ! (?)

.
Avui és divendres... però me l'he agafat de festa ! (divendres, dissabte, diumenge i dilluns); en principi, hom pensava que de "panxing" total, per anar-me'n de museus, però:
- haig de trucar i esperar que vingui "el de la antena" per tractar de que em sintonitzi més canals de TDT dels que ara hi han "captats", ja que no podem veure, per exemple, TV L'Hospitalet... i per tant no podem veure a la nostra Andrea, la reportera más dicharachera (perquè l'han "fitxat" els de TV L'H com a reportera -fixa- pels informatius del cap de setmana, després de que hagués fet amb ells práctiques el mes d'agost !). Així ara tinc, d'una manera o d'altra, a les meves dues filles a la tele: a la Martona fent l'anunci del ADSL de Telefònica i cantant un rap, i a l'Andrea fent reportatges pels informatius... toma ya !.
- haig d'anar a fer la compra setmanal; això sí, avui sense preses ni "aglomeaciones" perquè serà a mig matí, només amb quatre "marujas" comprant com jo.
- ... i no paren de trucar-me clients, o d'enviar e-mails, per la blackberry ! (perquè l'hauré possat en marxa aquest matí en llevar-me ?).
Per tant, els museus tindràn que esperar... perquè aquesta tarda, o demà al matí, marxem cap a Sant Juliá a pasar el llarg cap de setmana.
Siau !
.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario