martes, octubre 27

QUIN TUTE EL D'AVUI ...

.
Continua la temperatura elevada, massa per l'època de l'any en la que estem (avui, cap allà les 11 del matí estava trucant pel mòbil d'esquena al sol... i era com si estiguéssim al mes de juliol !).
He arribat al club i, mentre esperava a Susanna per el nostre habitual match setmanal de soft-ràquet, un dels del fitness (amb qui no he jugat mai) m'ha vist amb la raqueta a la ma i m'ha preguntat si mentre no arribava ella volia que juguéssim... i, al lío !!!; hem acabat jugant 5 llargues partides (3-2 al seu favor); el paio era com el “conejito de Duracel”: incansable... hi arribava a tot !!!. Després, he empalmat amb la Susanna (vull dir que ha estat acabar de jugar amb ell com començar a jugar unes altres cinc partides amb ella). 10 partides en total... i el meu peu, sense problemes, perquè amb les sabatilles de córrer, o amb les de soft, no es “marca” gaire el gest de doblar els dits del peu en caminar o córrer i, per tant, gens de mal (però no així amb les sabates “d'anar pel carrer”...).

A l'Andrea ja la podem veure per Internet, perquè televisió de L'Hospitalet ja es pot veure “on line”, o “a misses dites”, com vulguis ( aquest és l'enllaç per veure el seu reportatge del cap de setmana passat: http://www.digital-h.cat/web/televisio/programa ).
Siau !
.

1 comentario:

  1. És l'Andrea? Al vídeo diu Candela Figueres. Potser és que ha fet el reportatge però no surt?

    ResponderEliminar