sábado, octubre 31

PUNYETERES “SAUCONY” !!


Aquest matí -lluitant, i de quina manera, contra les ganes de quedar-me al llit dormint una bona estona més- me'n he anat al club amb una idea molt clara després de més d'una setmana sense córrer, des de la “Human Race” de dissabte passat, i només havent fet en aquest mateix periode les deu partides de soft-ràquet de dimarts:

provar-me en una sèrie llarga a la cinta (... ja ni recordava el darrer cop que vaig córrer a la cinta !).

I això he fet. He arrancat fent un escalfament d'un quilòmetre a velocitat 11, per continuar fent -seguits- 4 quilòmetres i mig a velocitat 13 (a ritme 4'36'') i acabant els darrers 500 metres a velocitat 14 (4'12''). He acabat bé, sense anar amb la llengua fora cap a les dutxes, ni ofegat (... però suant com un verro, això sí). Però, després d'una bona sèrie d'estiraments, ha aparegut la constatació d'un fet que ja sospitava feia un temps:

quan corro amb les Saucony se'm carrega -i de quina manera- el solear (en castellà, sóleo)

d'ambdues cames, els de l'esquerre més que els de la dreta. Ja m'ho havia semblat altres vegades, però creia que eren manies meves; però no: mai, quan corro amb les meves estimades Asics, acabo tenint molèsties al solear només acabar la cursa i/o l'exercici, mai; puc acabar rebentat, cansat, fet pols o amb rampes... depenent de la duresa de la Cursa en qüestió; però molèsties al solear, mai. Tornaré a provar-ho un parell o tres de vegades més, per a constatar-ho fermament, però em sembla que no hi ha cap dubte: les Saucony, per a mi, són unes “tocasolearons”.

Per un foradet, m'ha semblat veure -al rebedor de la casa d'en Pelegrini- unes maletes preparades al costat de la porta; a partir de les 19,45 hores, i depenent del “descosit” que els del Getafe els hi facin al Bernabéu al partit d'avui, pot ser una feina que ja tingui feta... I després, a les 20,00 els culerots tenim una interessant partit al Reino de Navarra amb l'Osasuna de Pamplona que -en principi- no hauria de representar cap tipus de problemes perquè aconseguim els tres punts. Però s'ha de jugar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario