miércoles, octubre 7

UN ALTRA COP PER TERRA ! (… i ja en van tres en un any)

.
Anem a pams...

Ahir, després d’onze dies sense fotre ni brot (sense ni moure una “pestaña”) a nivell d’exercici físic, vaig anar al club i, després d’una llarga sessió d’estiraments previs, em vaig donar una palissa a soft ràquet (6 partides amb Susana i 4 amb en Jordi); vaig aguantar bé, sense gens de dolor al genoll (... avui ja és una altra cosa).
Però avui, ... ai avui ! hem començat el dia torts: en arribar al despatx m’he fotut de cap amb la moto altra cop. I tot per voler fer les coses bé. Normalment, la gent aparca (cotxe o moto) i, tal qual s’hi posem, així que ho deixen; jo no, jo ho haig de fer “correcte”; dons bé, al fer la correcció, creia que ja abans havia posat el cavallet lateral (i, està clar, no ho havia fet....) i, pata-pam ! pel terra (la de la foto no és de la meva moto, però la imatge que donava era semblant, per lo de patètica) . Al final, algun dia em faré mal de veritat.
I altra cop, miraculosament, a la moto no li ha passat res, ni una ratllada, ni un cop... No puc dir el mateix del meu turmell esquerra (una bona rascada), ni del meu peu esquerra (m’ha quedat enganxat com sempre entre la moto i l’asfalt), ni de la meva americana (m’he fet una bona esgarrinxada, suficientment “vistosa” com per haver-la de llençar). I no sé si a conseqüència de la palissa d’ahir, o de la caiguda d’avui, el genoll esquerra em torna a grinyolar.
Així que avui toca fer bondat altra cop...
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario