lunes, octubre 5

A ON HE ANAT AVUI... ?(... anada i tornada en l'AVE en el dia). Vinga, va, aquí en teniu un parell de “pistes”; i reseu per que en Saura, l'inefable conseller, no hi pugi perquè sinó, això de l'alta velocitat s'hauria acabat i passaríem a tenir trens amb velocitat variable de 50-60 ó 80 quilòmetres hora...

Passejant avui per Madrid, no he sentit ni mú del “fiascoMadrid 2016 i el seu “tengo una corazonada”... deuen d'haver anat al cardiòleg perquè els hi miri... (què se'n haurà fet de tot el merchandissing: samarretes, gorres, viseres, bufandes, pulseretes, rellotges, ulleres, bosses... ?). El que sí que encara hi ha per tot arreu -i fa mal de veure- son els cartells de “la corazonada”.

Ah, i de “lo del Sevilla” d'ahir, tampoc, ni un comentari, encara que sí un graciós titular amb lletres grans a la portada del AS: “Sin Cristiano, no hay paraíso”.

A partir de demà, tornem al exercici físic, amb calma, però tornem-hi: el 18 tinc cursa a Sabadell, no conec el recorregut i no vull fer el ridícul.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario