miércoles, abril 28

"BLAUGRANA AL VENT"..... SEGUR ?


Allò de “...un crit valent” sí que és segur, perquè això -per sort- no depèn de Nike (al menys fins que els de màrqueting no incorporin un equip de só); però... blaugrana ?. Segur ?

Des de que varem deixar la imatge del nostre club en mans de “los chicos yanquis d'Oregon” (Nike) cada cop tinc menys clar lo de “blaugrana”. Fins a la seva arribada, allò de la “segunda equipación” era això només, “la segunda equipación” (només per quan jugàvem contra Osasuna, Mallorca... i para de comptar). Ara, ja fa temps que n'estic fins allà mateix de veure jugar -sense cap motiu de "confusió visual"- dia sí dia també el nostre equip, no de blaugrana, sinó de

“mango”,
“fosforito verd”,
“taronja”,
“pistacho”,
“fosforito taronja”,
“daurat”,
“groc amb una franja vertical”,
“groc, amb una franja en diagonal”,
“gris”,
“blau fosc”,
“taronja amb una franja horitzontal blava”...


i no sé quantes més.

PROU !!! Ja n'hi ha prou !!!.
Ja està bé (?) que “los chicos de Oregón” cada any ens canviïn el gruix de les ratlles de la nostra samarreta (i que ni el blau sigui el mateix blau ni, per descomptat el grana sigui grana), o que ens la parteixin per la meitat en els dos colors (el que volen -i volem com a Club- és vendre...) però lo de la “segunda equipación” ja no te nom. Tremolo només de pensar en el dia en que a un “aguerrido marquetiniano rompedor” li doni per imposar una segunda equipación BLANCA... (amb alguna franja blaugrana, això sí, perquè no sigui dit). I si no, tiempo al tiempo.

D'aquí a menys d'una hora estaré assegut (o dret) al meu lloc a tribuna de can Barça, i sé que enyoraré/envejaré la imatge “vermella-vermella” de les graderies del camp del Manchester, o la “blava-blava” del camp del Chelsea, la “blanquiroja” dels bilbaïns... i -fins i tot- “la blanc i blava” (impressionant imatge visual, per cert) de “can Perico”... mentre jo estaré veient la nostra graderia majoritàriament blaugrana, si, però plena també -massa- de:
“mangos”, “taronges”, “fosforitos”, “grises”, “blaves”, “daurades”... bastant més allunyat d'un uniforme color blaugrana a les graderies.

Blaugrana al vent... segur, noiets de Nike ?.

Ah, però no ho oblideu: guanyem avui per 2-0... i cap a Madrid !!!
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario