miércoles, abril 14

A DEIXAR-LOS A SIS PUNTS !!!

.
... encara que només sigui durant 24 hores (que agafin “canguelo”...).


He arribat relativament d'hora a casa i, en lloc d'anar-me'n cap el Club a córrer una estoneta, el que he fet ha estat sortir a córrer pels voltants de casa (... i acabant aquest "mini-tour" pujant 300 esglaons i baixant-ne uns altres 300 de l'escala del parc), per “acoplar-me” una mica millor a les meves noves Asics abans d'arriscar-me a sortir a córrer amb elles la Cursa dels Bombers, de la que ja només en falten
.
QUATRE dies...














Ara ja estic dutxat, vestit altra cop “de carrer” i a punt de sortir cap el Camp Nou per anar a fer la collita dels 3 puntets d'avui, que ens deixaran a SIS (set, realment) punts del Madrid, encara que només sigui fins a demà al vespre (... però què llaaaarg se'ls hi farà a ells tot aquest dia !).


Objectiu: “Camino del Bernabéu”
Posem que, pam amunt-pam avall, hagi fet uns 3 quilòmetres pels voltants de casa; així, ja només ens falten 343,5 quilòmetres per arribar a Madrid.
.

1 comentario:

  1. Uf quina son que tinc!!
    Però veure en directe gols com el d'ahir del Pedro no té preu i és clar, deixar-los a sis punts tampoc (momentanis potser, però com couen!).

    ResponderEliminar