sábado, abril 10

VOLEU DIR…

.
… que n’hi ha per tant ?.
Mira que a mi m’agrada el futbol; i un Madrid-Barça, i en les circumstàncies d’igualtat com les d’aquesta temporada, ni t’ho explico... Però, és necessari que TV’s i ràdios “escalfin el partit” -ja des del migdia d’avui- amb programacions especials d’un partit que començarà a les 10 del vespre ?. No n’estarem fent un grà massa ?. Si el futbol ja n’està ple de tòpics... quants no se’n diran i repetiran -per activa i per passiva- durant tantes i tantes hores de programació "especial" ?. Si a mi ja em sembla al·lucinant el arribar a sentir una retransmissió radiofònica d’una etapa d’una cursa de bicis (s’ha de tenir imaginació per narrar per radio una cursa de bicis, per intentar donar-li ritme i emoció, tret dels darrers tres-cents metres abans de l’arribada... i això si es que aquesta és en sprint !), què no inventaran avui ràdios i teles per poder estar parlant, parlant i parlant del mateix durant... 10 hores !.
Recordem-ho: es només un partit de futbol, que l’atzar ha fet coincidir -amb els mateixos contendents, i crec que per vuitena vegada en aquesta mateixa temporada - amb un altre partit de basquet al Palau a les 6 de la tarda.
Estaria be una bona “rebolcada” per partida doble, no ? .

Ja que porto tants dies parlant del "Objectiu: Camino del Bernabéu", aquí el teniu; però sapigueu que... hi tornarem el 22 de maig !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario