viernes, abril 16

UN REGAL BEN PENSAT…

.
Són gaire bé les sis de la tarda. Després de “pegar un buen pelotazo” de feina aquest matí (m’encanta acabar així la setmana...) fa una estona que he arribat de “Aire de Barcelona” (http://www.airedebarcelona.com/ entreu-hi) i ben arrugadet que he arribat, tot cal dir-ho. Aquest va ser el regal d’aniversari dels companys del despatx: 1 hora i quart en remull en una zona recuperada de “banys àrabs” al Born: piscines d'aigua calenta, aigua freda, aigua tíbia, aigua molt freda, aigua amb sals exfoliants, jacuzzi, bany de vapor... i per acabar de rematar-ho, 15 minuts de massatge oliós relaxant. Surts nou !; no Albert, no, no he fet els banys de vapor, tranquil... ja sé que no s’ha de fer previ a una cursa, i el diumenge hi ha Bombers (per cert, aquesta és la samarreta d’aquest any, dorsal 3340, per a la tercera “bombera” que -amb aquesta- ja hauré corregut).
I demà al matí... cap al Estadi de Montjuic. Tinc una trobada amb 400 i pico voluntaris afortunats per a formar part de la foto-mosaic del Campionat d’Europa d’Atletisme de Barcelona; l’hora de trobada és a les 10,30 i en tindrem per unes tres horetes, entre foto, jocs, entreteniments...

I cap el tard, a les vuit del vespre a veure el partit Espanyol-Barça al estadi de Cornellá-El Prat (...m'emporto o no m'emporto la gorra, o la bufanda o la samarreta del Barça al estadi ? That's the question!).

Un dissabte ben completet.

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario