viernes, enero 7

ESTRENANT LES MEVES NOVES “BROOKS”. . .


Immillorables sensacions en l’estrena ahir de les meves flamants Brooks Phantom 3. És el primer cop que estreno sabatilles per córrer (... i ja en van quatre) en que “m’hi faig amb elles a la primera”. Si recordeu la foto que vaig penjar, tenen la punta de la sabatilla molt enlairada i en principi se’t fa estrany el caminar amb elles, perquè sembla que no acabis de pitjar mai amb la punta dels dits al terra en fer el pas; però per córrer, i més per un paio com jo que “no taloneja”, són brutals: aprofito del tot la meva petjada -de meitat del peu cap endavant- i m’ajuden a impulsar-me. Ja us dic, unes sensacions immillorables. A més a més i fent-li cas al Carles, del J’Arribu, me les he quedat amb un 40, que és ½ número més del que porto habitualment, i m’he sentit molt còmode (això sí, potser hauré de cordar-me una mica més forts els cordons el proper cop que surti a córrer amb elles).

Sí, sembla que aquest cop l’he encertat de ple. Ens queden per davant molts i molts quilòmetres per córrer junts !.
.

2 comentarios:

  1. Txabi, he intentado publicar un comentario pero el wi-fi del hotel aqí en Benasque me dejo a medias, intento de nuevo.
    Veo que estás muy contento de los Brooks y los consejos de la tienda. Tengo que cambiarme de zapatillas ya que los Asics maratonianos ahora me dan dolor de gemelos (cuelo como excusa, no?). Te miraron la manera de correr en la tienda? Saben aconsejarte? Hay descuento CM/tribanda?
    Donde está? Hay que llamar antes para pedir hora?
    Bueno, sabiendo que con bambas nuevos serás intratable, solo hay una manera de intentar seguirte...comprar unas yo también!

    ResponderEliminar
  2. 1-A mi no me tienen casi que mirar la pisada: soy un "neutro" pura cepa; pero sí, Carles de "J'Arribu" te mira la pisada (además, llévale las zapatillas con las que corres habitualmente, para comprobar el "desgaste" y corroborar su opinión de tu pisada).
    2-Te aconseja desinteresadamente en lo que a marca se refiere, no te quiere "colar" nada; el tío es muy bueno en lo suyo, pero tú acabas decidiendo.
    3-Descuento del 10% por "Canmeliquense", pero tienes que decírselo (corres con Albert de Can Mèliich, dile...).
    4-Está en Cornellá, al lado de la Rambla (teléfono 933.770.302).
    5-Y tranquilo, seguiré viéndote -de lejos- el cogote; mis zapatillas nuevas no mejorarán mi lento ritmo diesel habitual de chaca-chaca-chaca...

    ResponderEliminar