jueves, enero 13

SI JA HO HAS FET UNA VEGADA…

… ho faràs un altra; i això és el que m’ha passat avui al vespre. Si ja em vaig “ estrenar” en mig d’oliveres, avui ho he tornat a fer : m’he fotut de lloros en caure pel terra només al cap d'uns 150 metres de sortir de casa, un cop passada la rotonda; per sort, ha estat en terra i no en asfalt, i no m’he fet més que la punyetera rascada al genoll (... i sort que portava, altra cop, “els piratas”). I és que abans d’anar-me’n al futbol he sortit a córrer una estona; he fet els mateixos 4 quilòmetres de l’altra dia però en sentit invers, és a dir, comencant pujant la forta i llaaaarga pendent fins al carrer del Col·legi Alemany... i rematant-t’ho, en acabar, amb la bona pujada des del Pont d’Esplugues i fins a casa pel carrer dels Sometents en un temps de 19:17 o sigui, a una bona mitja de 4:49 (...tot i havent perdut uns bons segons per la caiguda). Bones sensacions.
Crec que és més dura la volta en aquest sentit que en l’altra: en el d’avui tinc dues fortes pendents, i una d’elles llaaaaarga, i en l’altra molts “falsos llanitos” dels que no s’acaben. El propòsit, quan la torni a fer, és fer-la doble: primer en un sentit i tot seguit -sense parar- fer-ho en l’altra, per completar uns exigents 8 quilòmetres. I crec que el millor és començar aquesta doble volta per on he anat avui: los tragos duros, cuanto antes mejor !.

En Leo no en tenia cap necessitat però, per tapar boques ("bocazas" més bé) :
                 1, 2, 3...
... tres golets del millor jugador del món (per si algú en tenia cap dubte) en un partit de Copa del Rei que finalment ha acabat amb una altra “maneta”: 5-0 (“Manita de oro”, titular coincident en les edicions digitals de Sport i Mundo Deportivo; "Messi explica qué es un balón de oro", titular del As; "Musho Messi, musho Barça", titular del Marca); quina putada per tota la gent que aquest cap de setmana va fer llaaaargues cues al camp del Betis per aconseguir una entrada pel que, creien, esperançador partit de tornada, no creieu ?.

(C.C.  91 )
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario