lunes, enero 3

PREMONICIÓ… ?


Jo vaig arribar a Las Palmas de Gran Canaria (per passar-hi els que potser han estat els meus millors 4 anys de la meva vida, tant a nivell personal, familiar i professional) el ...
15 de setembre de 1987  ( 15987 )
Fa una estona, mirant-me distragudament un dels bitllets de la "Lotería del Niño" que vaig comprar l’altra dia, he vist quelcom de familiar en el número, però no sabia veure el què era. I és clar, com que jo no soc ni "anglòfil", ni "ianqui", m’ha costat; però al final se m’ha fet la llum. I és que tenia que llegir-ho com una data, sí, però una data escrita al revés, a lo "ianqui"; si jo parlava de "la meva data canària" com la del 15987 ( d/m/a ) el meu bitllet de loteria és el 87915, o sigui, la data exacta de la meva arribada a Canàries ... però escrita en format ianqui de  a/m/d).

Serà tota una premonició ?.
.

3 comentarios:

  1. Un dia d'aquests ens hauràs d'explicar batalletes de les Canarias, a veure perquè van ser tan bones èpoques!

    ResponderEliminar
  2. No és només una notació ianqui sinó que ara per ara s'utilitza en molt àmbits científics, tot i que en realitat s'hauria d'escriure amb sis xifres (per exemple 870915). És molt útil per classificar grans quantitats d'arxius per data perquè automàticament els ordena alfabèticament amb poc esforç.

    Estic amb la Belén. Molta flor i poca història, tu.

    ResponderEliminar
  3. Val, d'acord... un dia d'aquests faré un "monogràfic canari".

    ResponderEliminar