lunes, enero 3

LA MEVA “NASSOS + 3”…


Avui he arribat al club amb ganes de “marxa”; tenia clar que, després de 4 dies de “panxing”, avi tocava córrer. I en principi, previsorament, m’he dit:
- 5 quilòmetres a “ritme marató”, per recuperar el to.
Però, d’entrada, ja no m’he posat a córrer a ritme 6:00, sinó que directament ho he fet a 5:42. I al cap d’una estona he recordat que hem vaig dir a mi mateix que tenia que intentar córrer entre 7 i 8 quilòmetres cada cop. I tot i que al quilòmetre 2 ja he començat a sentir engarrotats els tibials i els empenys (degut als quatre dies d’inactivitat) estant fins i tot a punt de deixar-ho córrer, ho he superat i m’he anat engrescant; i m’he dit:
- Fes-ne 5, pares un parell de minuts, beus per hidratar-te i fas els tres restants...
Però, m’he anat engrescant, engrescant, i engrescant; hem sentia bé, còmode, i ha caigut el quilòmetre 5, i el 6, i el 7, i el 8, i el 9.... i així fins el 9,500 i sempre a ritme 5:42, però sense parar per hidratar-me (jo i els meus problemes -encara no superats- de córrer i beure a la vegada...) per acabar fent un sprint llarg els darrers 500 metres a ritme 5:12, completant així la meva particular cursa “Nassos + 3de 10 quilòmetres en 57 minuts i cremant (que ja em calia...) unes bones 860 calories. Llaaaarga sessió d’estiraments, uns abdominals... i cap a la dutxa.

Com a mínim, un parell de dies a la setmana (o potser, fins i tot, tres) m’hauré d’acostumar a fer aquest 10 quilòmetres ... però fent-los a ritme 5:12 (velocitat de cinta 11,5) perquè avui m’hi he trobat bé i és una molt bona manera d’anar reduintel meu ritme diesel maratonià habitual de 6:00 en gaire bé 48 segons per quilòmetre. És saber trobar “el meu ritme normal” corrent a aquesta velocitat.
Ja ho veurem !.
El comptaquilòmetres està ja en  36  (4 dies).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario