lunes, mayo 10

AQUEST ÉS EL RESPONSABLE…

… de que jo demà tingui festa. I és que aquesta nit cremen “El Dimoni” a la platja de Badalona, dins dels actes de les Festes de Maig. Cremant el dimoni "es cremen totes les coses dolentes que ens envolten", diuen... Així doncs, demà, dia d’esbarjo que -o molt canvíen els plans- em passaré gaire bé tot al club: gimnàs, sauna, jacuzzi, massatge a les cames... fins i tot dinaré allà (espero tenir un dia assolellat per gaudir de la terrassa llegint un llibre...).

I JA TENIM DIA I HORA PEL DARRER PARTIT DE LLIGA: serà el diumenge 16 de maig, a les set de la tarda, una hora excel·lent perquè el camp estigui ple de nens vivint el seu primer esclat de joia al Camp Nou. Clemente... no vayamos a joder la marrana, que nos conocemos !.

(i, si us plau... algú li pot dir d’una punyetera vegada al Laporta que quan estigui en representació del NOSTRE Club deixi de comportar-se com un "hincha descerebrado", de fer el ridícul i de posar-nos a tots en evidència ?).
.

2 comentarios:

  1. Hola speedy de gonzalez ,veig q continues cremant conbustible, jajaj... q fort q vas nen........ espero q t'ho passis be a Berlin , si mes no q baixis el temps!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Ja veus... córrer és viure !
    (no está demostrat que viure sigui córrer...).

    ResponderEliminar